Volunteer Opportunities

volunteerMMR

Volunteer Opportunities at

Β π•„π•šπ•Ÿπ•• π•„π•šπ•© β„π•’π••π•šπ• Β πŸ΄Β πŸ“»Β 

All interested parties should contact the Producer Cyrellys Geibhendach at the station email.

OPPORTUNITY: News Hound (Discord). Pull article links and briefs from Alt-News Sites and cross-post to channel #mmr-news-n-docs and to social media sites associated to MMR – sign up with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Music Programm Controller. Oversee the development of the development of MMR music content, artist bios, budgeting wrt this content; publisher content – introduction, promotion; arrange presentation artist & publisher ads for on air and on website; team arrangement & mgmt; station diplomacy & representation. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Creative Content Author Blogging & Copywriting for website content. Discord & Website. – sign up with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Radio Reporter – Radio Reporters Identify and research news stories and present them on air to a wide range of different audiences. – sign up with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Radio Marketing Executive – Radio Marketing Executives market the services and products of a radio station, increasing brand awareness. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Radio Commercials Producer – works with the R. Marketing Exec. Radio Commercials Producers create radio advertising and station promotions for radio stations – interview with PRODUCER Cyrellys.
**

Cyrellys (USA)

OPPORTUNITY: Podcast Producer Engineer – Podcast Producers are responsible for both the technical and administrative side of podcasting, occasionally helping out on hosting duties if required. AM to 5pm hours primarily needed (Mountain Time). Assist with arranging for AM Broadcasters & Podcasters. Oversee archiving to Bitchute of Daytime Independent Broadcast/Podcast shows. Assist broadcasters with enginnering AM independent broadcasts. Familiarity with PlayIt Live broadcasting software, Voicemeeter Banana Digital Mixer, Windows Audio System, digital cabling VERY Helpful but not required, will train. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Radio Broadcast Journalist – Radio Broadcast Journalists identify, research and present news stories for a wide range of audiences. – sign up with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Radio News Editor – Radio News Editors oversee and direct the work of a news team supplying news content, and set and drive the news agenda. Required – Paradigm Aware, Basic Editing & Proof Reading Skills, Leadership skills for team lead. Social Media savvy. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Homeschool Podcaster (instructor) – Produces podcast for creation of educational & informational content for homeschools (USA). Experience as a public presenter k-12 educator with homeschooling parent experience required. Will be a team member working with other presenters, authors on the subject content, and Podcast Producer Engineer. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Mind Mix Music Hound. Work with Music Programm Controller. Assist in pulling musician bios, posting to Discord, Websites, Social Media. Assist Programm Controller with interviews, genre news, writing & speaking skills, team on diplomatic outreach to publishers, promotion of publishers content. Familiarity with affiliate marketing, and product marketing very helpful. Lots of site & channel updating. Typing skills needed. Team member. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Social Media Guardian. Work with Producer, and other station managers, including chat moderator, in monitoring and defending social media sites from verbal combatants. You’re the intervention champion. Civil. Verbally adept. Politely disarming. Self-starter. Its a wild-west landscape out there and head-hunters abound. Social Media savvy required. Familiar with platform shadow-banning and other dirty tricks practiced by landscape inhabitants. – interview with PRODUCER Cyrellys.
**
OPPORTUNITY: Fundraising Projects Manager. Work with Producer & Radio Marketing Executive on station fundraising projects. Person is a an idea generator and project oriented. Team player. – interview with PRODUCER Cyrellys.

 

**

OPPORTUNITY:Β  Herding Cats.Β  Self-Explanatory wrt above.

To be continued.

Advertisement